Projectstofferingen
Ook kunt u bij ons terecht voor de projectstofferingen voor bedrijven en instellingen, hierbij zou u kunnen denken aan hotels, restaurants, scholen, kantoren, vakantieparken en wachtkamers van medici en advokaten.

Zitmeubilair dat projectmatig gebruikt wordt heeft het over het algemeen zwaar te verduren, of het nu gaat om theaterstoelen, kantoormeubiliar of congresstoelen, in uitgaansgelegenheden bijvoorbeeld de loungebanken, of het meubilair in vakantiehuisjes of wachtruimtes, deze meubelen hebben ook niet het eeuwige leven.
In plaats van vervanging kan herstoffering in veel gevallen in deze tijden dan ook en vooral de betaalbare oplossing zijn.

Uitbestedingswerk
Ook voor uitbestedingswerk van meubelzaken, meubelfabrikanten, jachtbouw, caravanbouw, camperbouw of interieurontwerpers en interieurbouwers, zoals stofferen, stikken, uitmallen, herstofferen of voor architecten of vormgevers maatwerk maken, bent u bij ons aan het juiste adres.

Intern in uw bedrijf
Tevens is er ook de mogelijkheid om ons intern binnen uw bedrijf in te huren bijvoorbeeld, bij ziekte van personeel of in drukke tijden. Wij bieden u een compleet dienstenpakket aan.

Wanneer u er ook over denkt het zitmeubilair van uw bedrijf of organisatie opnieuw te laten stofferen, dan informeren wij u natuurlijk graag over de mogelijkheden.

Create your own web pages in minutes...
Copyright © 2012-2018 jcav. All Rights Reserved.
   HOME             FOTOGALLERY              WIE ZIJN WIJ             CONTACT
Projecten
EVEN VOORSTELLEN


Meubelstoffeerderij
Ruud van Hoorn

is een ambachtelijke

stoffeerderij en specialist

in het stofferen

restaureert

repareert

capitonneert

van

Klassieke, Antieke & Moderne

Fauteuils

Banken

Disignbanken

Eetkamerstoelen

&

Boot- & Caravankussens

Kantoormeubelen

Tuinstoelkussens

Autostoffering

En alles naar uw smaak

Bij stoffeerderij van Hoorn staan wij voor, liefde voor het vak, een eerlijk advies, betrouwbaarheid, service en kwaliteit !
Bij stoffeerderij van Hoorn staan wij garant voor een eerlijk advies een goede en snelle afwikkeling, betrouwbaarheid, service en kwaliteit.

Afspraak op locatie

Of maak eens een afspraak met ons, Tel 013-4631077 of email: info@stoffeerderijvanhoorn.nl  dan komen wij graag een keer bij u langs op lokatie om de eventuele mogelijkheden met u te bespreken.

Bij elke opdracht staat de wens van de klant centraal: Uw smaak, uw stijl, ons werk!!
Waarom
Stoffeerderij van Hoorn

Scherpe prijzen
Hoge kwaliteit stoffen
Maatwerk mogelijk
Uitgebreid assortiment
Afhalen & bezorgen
NOTEREN

Ook voor lederreparatie
is ambachtelijk
meubelstoffeerderij
Ruud van Hoorn
het juiste adres.

Lochemstraat 64
5045WX Tilburg
Telefoon +31(0)619748242